18.03.20

Завдання для дистанційного навчання групі №19

Предмет
Тема / посилання на конспект
Завдання
Устаткування підприємств харчування
Вступ. Знайомство з технічним оснащенням підприємств харчування
Опрацювати конспект, повторити матеріал за перший курс: апарати ручного управління та апарати захисту.
Виконати завдання, подані в конспекті.
Організація виробництва та обслуговування
Кваліфікаційна характеристика кондитера 3 розряду
Класифікація закладів ресторанного господарства
Загальна характеристика типів підприємств ресторанного господарства
Опрацювати конспект та виконати картки-завдання
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів
Технологія приготування напівфабрикатів для оздоблення борошняних кондитерських виробів
Відшукати в інтернет-мережі інформацію про 3D-желе та подати її у формі реферату, презентації, відео; скласти технологічну схему приготування помади білої основної

Немає коментарів:

Дописати коментар