Предмет
|
Тема / посилання на конспект
|
Завдання
|
Устаткування підприємств харчування
|
Вступ. Знайомство з технічним оснащенням підприємств
харчування
|
Опрацювати конспект, повторити матеріал за перший курс:
апарати ручного управління та апарати захисту.
Виконати завдання, подані в конспекті.
|
Організація виробництва та обслуговування
|
Кваліфікаційна характеристика кондитера 3 розряду
Класифікація закладів ресторанного господарства
Загальна характеристика типів підприємств ресторанного
господарства
|
Опрацювати конспект та виконати картки-завдання
|
Технологія приготування борошняних кондитерських
виробів
|
Технологія приготування напівфабрикатів для оздоблення
борошняних кондитерських виробів
|
Відшукати в інтернет-мережі
інформацію про 3D-желе та подати її у формі реферату, презентації, відео;
скласти технологічну схему приготування помади білої основної
|
18.03.20
Завдання для дистанційного навчання групі №19
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
Немає коментарів:
Дописати коментар