19.03.2020. Завдання для дистанційного навчання з предмета "Організація виробництва та обслуговування" з теми "Правила подавання страв":
- опрацювати конспект та заповнити таблицю
Правила подавання закусок
Назва холодних страв та закусок
|
Посуд для подавання холодних страв та закусок
|
Набори для розкладання
|
Ікра зерниста
|
||
Риба солена, риба холодного копчення
|
||
Шпроти та інші рибні консерви
|
||
Оселедець натуральний
|
||
Асорті рибне
|
||
Краби, лангусти, омари, раки
|
||
Салати та вінегрети
|
||
Салати-коктейлі
|
||
Ростбіф
|
||
Асорті із сиру
|
||
Корзинки
(тарталетки), валовани
|
||
Жульєн з
осетрини, птиці, дичини, грибів
|
Немає коментарів:
Дописати коментар